Amy Winehouse: Un film despre ultimii ani din viață, în pregătire

De: Ana Obretin / 01.09.2021, 16:19
Amy Winehouse: Un film despre ultimii ani din viață, în pregătire

Un nou film despre Amy Winehouse, care va avea la bază „Saving Amy”, o carte de Daphne Barak, lansată în 2010, care descrie ultimii ani ai cântăreței britanice, este în pregătire.

Compania de producție americană Halcyon Studios este cea care va lansa filmul despre starul britanic ce a murit în 2011, la vârsta de 27 de ani. Potrivit The Hollywood Reporter, Daphne Barak a filmat-o pe Amy, dar și pe rudele acesteia, timp de șase luni, în ultimii trei ani de viață. Jurnalista a scris apoi cartea, o relatare a vieții destrămate a vedetei, a exceselor și demonilor săi. Barak va fi producător executiv al filmului.

„Echipa noastră se simte onorată să lucreze la acest proiect”, a declarat David Ellender, CEO al Halcyon Studios. „Deși cariera ei s-a încheiat mult prea curând, Amy a fost vocea unei generații și abia așteptăm să-i spunem povestea, în cel mai intens mod posibil”, a mai spus acesta.

Un simbol al muzicii soul, Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, din cauza dependenței de alcool. Ea a lăsat în urmă două albume apreciate de critici, „Frank” și „Back to Black”. Acesta din urmă s-a impus ca un succes comercial la nivel mondial când a fost lansat, în 2006, propulsând-o pe Amy Winehouse la rangul de star mondial al genului. În același timp, Amy Winehouse a devenit un subiect favorit pentru tabloide. Problemele ei legate de dependența de diverse substanțe au sfârșit prin a o împiedica să mai cânte.

Mai multe filme documentare despre Amy Winehouse au apărut după moartea ei. Un alt proiect biografic a fost deja menționat de tatăl cântăreței, Mitch Winehouse, în mai multe rânduri.

CITEȘTE ȘI: Top 10 piese interpretate de Amy Winehouse (Video)

Casa cântăreței Amy Winehouse a fost jefuită

Foto: Profimedia Images