Ana de Armas va fi onorată cu premiul Hollywood Rising-Star la Festivalul de film american de la Deauville

De: Nicoleta Lepădatu / 03.08.2022, 14:25
Ana de Armas va fi onorată cu premiul Hollywood Rising-Star la Festivalul de film american de la Deauville

Ana de Armas va fi onorată cu Hollywood Rising-Star Award la Festivalul de Film American de la Deauville (2-11 septembrie). După debutul la Veneția, cel mai recent film al ei, „Blonde”, unde o interpretează pe Marilyn Monroe, va avea premiera franceză la festival, în prezența ei și a regizorului Andrew Dominik.

Actrița de origine cubaneză, Ana de Armas, a cunoscut o ascensiune rapidă și a lucrat cu câțiva regizori remarcabili, printre care Denis Villeneuve („Blade Runner 2049”), Rian Johnson („Knives Out”), Olivier Assayas („Wasp Network”), Cary Joji Fukunaga. („No Time to Die”) și Frații Russo („The Grey Man”).

Printre câștigătorii anteriori ai premiului se află Ryan Gosling (2011), Jessica Chastain (2011), Paul Dano (2012), Robert Pattinson (2015), Elizabeth Olsen (2015), Chloe Grace Moretz (2016), Daniel Radcliffe (2016), Shailene Woodley (2018), Elle Fanning (2018), Sophie Turner (2019) și Dylan Penn (2021).

„Blonde”, cu Ana de Armas în rolul principal, este un film despre viaţa lui Marilyn Monroe și va fi proiectat în premieră în Franţa în cadrul Festivalului de cinema american de la Deauville.

Filmul a fost selectat în competiţia pentru Leul de aur pentru cel mai bun film în cadrul Festivalului de film de la Veneţia, ajuns la cea de-a 79-a ediţie, şi care va avea loc în perioada 31 august – 10 septembrie.

„Blonde’”, o adaptare după romanul scriitoarei americane Joyce Carol Oates, spune povestea ficţionalizată a vieţii vedetei hollywoodiene care a murit la 36 de ani în 1962.

CITEȘTE ȘI: Ana de Armas va juca rolul principal în ”Ballerina”, spinoff-ul ”John Wick”

Brad Pitt vorbește despre sfârșitul carierei sale de actor

Foto: Netflix