Brad Pitt vorbește despre sfârșitul carierei sale de actor

De: Ana Obretin / 23.06.2022, 11:38
Brad Pitt vorbește despre sfârșitul carierei sale de actor

Brad Pitt a câștigat un premiu Oscar în 2020, pentru rolul din filmul lui Quentin Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood” și se află pe afișul unui lungmetraj major în această vară, „Bullet Train”, de la Sony. Totuși, actorul în vârstă de 58 de ani consideră că se apropie de finalul carierei.

Într-un interviu pentru revista GQ, Pitt a declarat: „Consider că sunt în ultima mea etapă”. „În ultimul semestru sau trimestru. Care va fi această secțiune? Și cum vreau să proiectez eu asta?”, a comentat el, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: Actorul, hetero, care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a vrut să îi facă rău intenționat când și-a vândut partea din domeniul lor viticol

Sandra Bullock face o pauză în carieră

Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite

Ca actor, Brad Pitt va fi prezent în perioada următoare în cinematografe, în afara filmului de acțiune „Bullet Train”, și în drama „Babylon”, de Damien Chazelle, premiat cu Oscar pentru „La La Land”. În film, Pitt o va reîntâlni pe colega sa de platou din „Once Upon a Time in Hollywood” Margot Robbie.

„Babylon”, pe care Paramount îl lansează de Crăciun, este o veche epopee de la Hollywood, care se concentrează pe personalitățile din industrie ce se adaptează la tranziția de la filmele mute la cele sonore.

Pe de altă parte, Brad Pitt urmează să joace și alături de George Clooney, într-un film care va fi regizat de Jon Watts, pentru compania Apple.

Brad Pitt este și un producător de succes

Cariera lui Pitt, fostul soț al actriței Angelina Jolie, include și munca de producător, prin compania sa de producție Plan B. De altfel, a primit un premiu Oscar în 2014, ca producător al filmului „12 Years a Slave”. Printre filmele Plan B din acest an se numără „Blonde” al lui Andrew Dominik, cu Ana de Armas în rolul Marilyn Monroe, și drama lui Sarah Polley „Women Talking”, o adaptare după romanul lui Miriam Toews. Filmul, în care joacă pe Rooney Mara și Frances McDormand, se concentrează pe un grup de femei menonite care se unesc împotriva violatorilor lor.

Quentin Tarantino, despre retragerea lui Brad Pitt

Tarantino spune că industria va pierde „unul dintre ultimele staruri ale cinema-ului din prezent” atunci când Brad Pitt se va retrage. „Face parte pur și simplu dintr-o altă rasă de oameni. Și sincer, nu cred că poți descrie exact ce este asta, pentru că este ca și cum ai descrie strălucirea stelelor. L-am observat când făceam ‘Inglourious Basterds’. Când Brad era la filmare, nu am simțit că mă uit prin vizorul camerei. Am simțit că mă uit la un film. Doar prezența lui între cei patru pereți ai cadrului a creat această impresie”.

Lungmetrajul  „Bullet Train” va avea premiera în cinema pe 5 august.

Vezi trailerul mai jos:

/p>

CITEȘTE ȘI: Filme cu vampiri: TOP 10 cele mai bune producții din toate timpurile (Video)

Foto: Pofimedia Images