Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a vrut să îi facă rău intenționat când și-a vândut partea din domeniul lor viticol

De: Ana Obretin / 08.06.2022, 14:27
Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a vrut să îi facă rău intenționat când și-a vândut partea din domeniul lor viticol

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a vrut să îi facă rău intenționat când și-a vândut partea din domeniul lor viticol, Château de Miraval, situat în sudul Franței,

În 2016, după doisprezece ani împreună și doi ani de căsătorie, Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că divorțează. Timp de mulți ani, foștii soți s-au luptat în instanță pentru custodia celor șase copii ai lor. Șase ani mai târziu, un conflict complet diferit îi aduce din nou în fața justiției.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie a stabilit un nou record de popularitate pe Instagram

În 2008, cuplul a cumpărat Château de Miraval, o proprietate viticolă unde și-au spus „da” unul altuia în 2014. O investiție la care actrița în vârstă de 47 de ani a decis să renunțe, prin vânzarea acțiunilor fostului ei soț către compania Tenute Del Mondo, deținută de producătorul de vodcă rus Yuri Shefler. Problema este, potrivit actorului în vârstă de 58 de ani, foarte atașat de acest domeniu și de producția de vin, că fosta lui soție ar fi făcut-o fără acordul său.

În cele din urmă, Brad Pitt a decis să o dea în judecată pe Jolie, iar procesul se anunță a fi unul furtunos Potrivit documentelor depuse, în urmă cu câteva zile, la o instanță din Los Angeles, obținute de revista People, Brad Pitt susține că Angelina Jolie a căutat în mod intenționat „să-i facă rău prin vânzarea acțiunilor ei în domeniul viticol”. De asemenea, în documente se arată că ambii au convenit să nu-și vândă niciodată acțiunile fără acordul celuilalt și că aceasta „nu ar fi contribuit niciodată la succesul Miraval”.

Avocații lui Brad Pitt au ținut să sublinieze „pasiunea” actorului pentru moșia viticolă, precum și munca sa asiduă care ar fi permis companiei să ajungă printre producătorii de vin rosé „cei mai faimoși din lume”.

Starul „Fight Club” și echipa sa de avocați critică și compania Tenute Del Mondo, pentru practici îndoielnice. Aceștia susțin că Yuri Shefler încearcă să pună mâna pe „informații confidențiale în beneficiul companiei sale concurente” și să aibă „tactici de afaceri feroce”, care pun în pericol „reputația mărcii pe care Brad Pitt a construit-o cu atâta grijă”.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la Château de Miraval, pe care îl deținea împreună cu Brad Pitt

Foto: Profimedia Images