Ana de Armas va juca rolul principal în ”Ballerina”, spinoff-ul ”John Wick”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.10.2021, 12:36
Ana de Armas va juca rolul principal în ”Ballerina”, spinoff-ul ”John Wick”

Ana de Armas este în discuții avansate pentru rolul principal în viitorul spin-off  ”John Wick”, ”Ballerina”.

Filmul ”Balerina” are în centrul acțiunii o tânără asasină care încearcă să se răzbune pe cei care i-au ucis familia. Thrillerul de acțiune va fi realizat sub bagheta regizorului ”Underworld”, Len Wiseman, după un scenariu scris de Shay Hatten, care este și autorul  ”John Wick: Chapter 3 – Parabellum” și se știe deja că va scrie și “John Wick: Chapter 4” și “John Wick: Chapter 5” din franciză.

Ana De Armas, nominalizată la Globurile de Aur, a apărut în cel mai recent episod al seriei James Bond ”No Time to Die” în rolul Paloma, un agent CIA care îl ajută pe Bond (Daniel Craig) în misiunea sa. Ea este, de asemenea, vedeta din foarte așteptatul film biografic despre Marilyn Monroe ”Blonde”, care urmează să fie lansat în 2022. Alte roluri ale lui De Armas includ ”Knives Out” și ”Blade Runner 2049”. Filmele ”Deep Water” și ”The Grey Man” sunt, de asemenea, pe lista de proiecte viitoare ale actriței.

“John Wick: Chapter 4” urmează să fie lansat pe 27 mai 2022. Al patrulea capitol din franciza de acțiune îi are în rolul principal pe Keanu Reeves, precum și pe Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick și Rina Sawayama. Producția filmului a început în vară, în regia lui Chad Stahelski.

”Ballerina” va fi produs de Stahelski, Basil Iwanyk și Erica Lee. Brady Fujikawa și Chelsea Kujawa supervizează proiectul pentru Lionsgate.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves le-a oferit câte un ceas Rolex cascadorilor din „John Wick 4”

 

Tags: