Keanu Reeves le-a oferit câte un ceas Rolex cascadorilor din „John Wick 4”

De: Ana Obretin / 27.10.2021, 10:14
Keanu Reeves le-a oferit câte un ceas Rolex cascadorilor din

Este cunoscut faptul că actorul Keanu Reeves este o persoană generoasă și știe cum să-și trateze echipa de filmare. Cel mai recent gest de generozitate: starul hollywoodian le-a oferit cascadorilor săi din lungmetrajul „John Wick 4” ceasuri noi, în semn de mulțumire pentru serviciile lor. Și nu orice fel de ceasuri, ci Rolex, modelul Submariner 2020. 

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves, mesaj emoţionant:” Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine…”

Unul dintre cei patru cascadori din echipă, Jeremy Marinas, a folosit rețelele de socializare online pentru a publica fotografii cu ceasurile Rolex și mesajul „cel mai bun cadou de încheiere a filmărilor”. Fiecare ceas a fost gravat cu un mesaj personalizat. Se pare că fiecare cascador și-a gravat propriul nume și i s-a atribuit un număr „John Wick”, potrivit TMZ.

Marinas a mai avut o fotografie cu toți cascadorii alături de Keanu și ceasurile apropiate la unison. 

Prețul modelului Rolex, în funcție de accesorii, pornește de la puțin sub 10.000 dolari per bucată, dar poate ajunge și la 39.000 de dolari. 

Un al cincilea film „John Wick”, cu Keanu Reeves, este în pregătire

Franciza thriller neo-noir „John Wick” este creată și scrisă de Derek Kolstad. Keanu Reeves este John Wick, un asasin plătit care devine din nou activ pentru a se răzbuna. Primul film a fost lansat în 2014, iar al patrulea este programat să aibă premiera pe 27 mai 2022.  Primele trei filme au avut încasări de peste 580 de milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

Keanu Reeves va juca într-un film și o serie anime adaptate după cartea sa “BRZRKR”

Foto: Profimedia Images