Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Costi Diță, împreună în următorul sezon „Pe Bune?!”

De: Ana Obretin / 02.08.2021, 16:40
Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Costi Diță, împreună în următorul sezon

Au început filmările pentru un nou sezon „Pe Bune?!”, quiz show-ul care va fi difuzat în curând la Pro TV și care va fi prezentat de Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Costi Diță.

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ștafeta în mână. Tot în frunte, așa cum o și preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ștafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a așezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Și uite așa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte și întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a spus prezentatorul Andi Moisescu, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Din toamna aceasta, Mihai Bobonete și Costi Diță se vor lupta să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune, însă, cei doi nu vor fi singuri, în fiecare ediție având alături câte o vedetă care îi va ajuta sau nu.

Regulile vor rămâne aceleași, iar jucătorii vor putea răspunde la întrebări, după ce vor alege domeniile de pe panou. Publicul le va fi alături și toată lumea este pregătită să afle cele mai trăsnite variante și să transforme lupta răspunsurilor corecte în momente amuzante, pline de umor și suspans.

Mai multe detalii, inclusiv vedetele participante, vor fi oferite în curând de Pro TV.

CITEȘTE ȘI:Pro TV renunță la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028

Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Foto: Pro TV