Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

De: Ana Obretin / 21.05.2021, 16:11
Pro TV aduce în România formatul

„Căsătoriți pe nevăzute”, cel mai urmărit experiment social al momentului, un format TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la Pro TV.

„Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. „Married at first sight” este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi ”potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care se vor căsători, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință. Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar, dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă.  Telespectatorii primesc și ei informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, de feromoni, atractivitate și chiar ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche. Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Pro TV a dat startul înscrierilor, pe înscrierishow.protv.ro sau la telefon 0751.121.806.

CITEȘTE ȘI: „Pierduți în teleșcoală”, o campanie de Rareș Năstase la „Știrile PRO TV” și „România, te iubesc!”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Foto: Pro TV