PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028

De: Ana Obretin / 12.07.2021, 10:10
PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028

PRO TV anunță că a reușit să încheie achiziționarea drepturilor de difuzare a următoarelor două ediții ale Campionatului European de Fotbal – UEFA EURO 2024 și 2028.

Anunțul a venit a doua zi după încheierea competiției fotbalistice UEFA EURO 2020, care a fost transmisă pe PRO TV și pe VOYO. Aceasta a fost o competiție specială, care a marcat 60 de ani de la debut într-o manieră unică: 24 de echipe participante și meciuri jucate în 11 țări, printre care și în România, care a găzduit pentru prima dată în istoria sa acest important eveniment sportiv, potrivit unui comunicat remis Apropo de PRO TV.

Românii și-au susținut echipele favorite, iar meciuri precum cele din optimi dintre Elveția – Franța, Croația – Spania și semifinalele dintre Italia – Spania și Danemarca – Anglia au devenit lider absolut de audiență pe PRO TV.

UEFA EURO 2024 se va disputa în Germania, iar gazda UEFA EURO 2028 va fi anunțată în 2022. 24 de echipe se vor afla la startul fiecărui turneu și vor lupta pentru titlul de viitoare campioană a Europei.

Finala UEFA EURO 2020 a fost disputată duminică seară, pe stadionul Wembley din Londra, între echipele Angliei și Italiei, cea din urmă fiind desemnată campioană.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Echipa „Visuri la cheie” a dat startul înscrierilor pentru sezonul 8 al emisiunii difuzate de Pro TV

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter, în Alaska

Foto: Pro TV