Animația „The Bad Guys” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 25.04.2022, 10:05
Animația „The Bad Guys” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

Animația „The Bad Guys” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării, cu încasări de 24 de milioane de dolari.

Producția DreamWorks Animation în regia lui Pierre Perifel este bazată pe o seria de cărți bestseller New York Times, despre o echipă criminală de haiduci patrupezi care este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Poziția a doua, pentru încă o săptămână, în box office-ul nord-american este ocupată de „Sonic The Hedgehog 2”

Filmul a avutîncasări de 15,22 de milioane de dolari de vineri până duminică. În al doilea film, revin în distribuție Jim Carrey, Ben Schwartz și James Marsden, în rolurile Dr. Robotnik, Sonic și, respectiv, Tom Wachowski. Li se vor alătura Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (Knuckles). Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american coboară ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, lungmetrajul Warner Bros. „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore/ Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, cu încasări de 14,01 milioane de dolari.

Filmul cu un buget de 200 de milioane de dolari este a treia parte din franciza spin-off „Harry Potter” a lui J.K. Rowling. Regizat de David Yates, „Secretele lui Dumbledore” îi are în rolurile principale pe Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams și Victoria Yeates.

Povestea îl are în prim-plan pe Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de: „The Northman” (12 milioane de dolari), „The Unbearable Weight of Massive Talent”, cu încasări de 7,17 milioane de dolari, „Everything Everywhere All at Once”, de Dan Kwan și Daniel Scheinert (5,42 milioane de dolari), „The Lost City” (4,39 milioane de dolari), „Father Stu”, de Rosalind Ross (3,32 milioane de dolari), „Morbius”, de Daniel Espinosa (2,25 milioane de dolari) și „Ambulanța: Salvare contracronometru/ Ambulance”, de Michael Bay (1,8 milioane de dolari).

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto:outnow.ch