Anthony Hopkins se alătură distribuției filmului ”The Son”, o continuare a lungmetrajului ”The Father”, în regia lui Florian Zeller

De: Nicoleta Lepădatu / 12.10.2021, 18:48
Anthony Hopkins se alătură distribuției filmului ”The Son”, o continuare a lungmetrajului ”The Father”, în regia lui Florian Zeller

Anthony Hopkins şi regizorul francez Florian Zeller, care au avut un succes răsunător cu filmul „The Father” (2020), s-au reunit pentru o nouă colaborare la lungmetrajul „The Son”.

Florian Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru, scenarist şi regizor francez, a postat luni un mesaj pe Instagram în care a anunţat că filmările la „The Son” deja s-au încheiat şi a dezvăluit că Anthony Hopkins, laureat cu Oscar pentru cel mai bun actor pentru ‘The Father”, a acceptat să facă parte din acest nou lungmetraj.

Distribuţia noului film îi mai are în componență pe Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby şi Zen McGrath.

La fel ca „The Father”, „The Son” este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Subiectul noului film abordează depresia în adolescenţă, iar protagoniştii sunt Peter (Hugh Jackman), fosta lui soţie Kate (Laura Dern) şi fiul lor Nicholas (Zen McGrath).

Când a anunţat noul proiect în aprilie, Zeller a subliniat că „The Son” este o poveste „profund umană”, exprimându-şi speranţa ca publicul să empatizeze cu această familie disfuncţională. „Atât Hugh cât şi Laura transmit o mare căldură sufletească, compasiune şi vulnerabilitate şi invită publicul să rezoneze cu ei în orice moment”, a spus dramaturgul şi cineastul francez.

”The Father”, debutul regizorul al lui Forian Zeller, a stârnit senzaţie în rândul criticii şi a publicului prin emoţionanta povestire a unui bărbat care suferă de demenţă.

”The Father” a câştigat două premii Oscar: cel mai bun actor pentru Anthony Hopkins – care la 83 de ani a devenit cel mai vârstnic actor câştigător al statuetei – şi cel mai bun scenariu adaptat pentru Christopher Hampton şi Florian Zeller.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cu cine a sărbătorit Anthony Hopkins victoria istorică la Oscar. Imaginile au devenit virale