Cu cine a sărbătorit Anthony Hopkins victoria istorică la Oscar. Imaginile au devenit virale

De: Ana Obretin / 29.04.2021, 09:19

Anthony Hopkins nu a participat fizic la ediția de anul acesta a galei Oscar, dar și-a sărbătorit victoria istorică într-un mod extrem de amuzant și elegant deopotrivă. Actorul în vârstă de 83 de ani s-a distrat, marți, împreună cu prietena sa Salma Hayek, în locuința lui din Țara Galilor.

„Sărbătorind cu regele @anthonyhopkins ? al doilea Oscar pentru interpretarea sa extraordinară din ‘The Father'”, a scris Salma Hayek într-un mesaj care însoțea un clip publicat pe contul său de Instagram. În clip, Hopkins dansează singur pe acordurile piesei „Dance Me to the End of Love”, a lui Leonard Cohen, iar Hayek, în vârstă de 54 de ani, intră în cadrul final, dansând cu el. Clipul se încheie cu cei doi îmbrățișându-se. Clipul a adunat peste 4,3 milioane de vizualizări, în nici 24 de ore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Nu este clar cum au ajuns să devină prieteni atât de buni, dar Hayek a participat și la ceremonia din 2003 în timpul căreia Hopkins a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor în viață care a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal, duminică. El nu a participat fizic la gală și, de altfel, nu se aștepta să primească premiul, marele favorit fiind Chadwick Boseman, nominalizat postum pentru rolul din „Ma Rainey’s Black Bottom”. 

Agentul actorului, Jeremy Barber, a declarat pentru ET: „Sunt bucuros să confirm că Tony dormea ​​în (locuința sa din, n.r.) Țara Galilor și că l-am sunat la 4.00 dimineața pentru a-l trezi și a-i da vestea că a câștigat”, a spus el. „Era atât de fericit și surprins și plin de recunoștință”. Hopkins a mai câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor în 1992, pentru rolul Hannibal Lecter din „Tăcerea mieilor/ Silence of the Lambs”.

CITEȘTE ȘI: Gala Oscar 2021, cea mai scăzută audiență din toate timpurile

„Nomadland”, cu Frances McDormand, producția cu cele mai mici încasări premiată cu Oscar pentru cel mai bun film, în ultimele decenii

Oscar 2021: „colectiv”, de Alexander Nanau, pleacă acasă cu mâna goală/ „Nomadland”, marele câștigător

Foto: Profimedia Images