Apple TV+ va lansa anul viitor un documentar despre coloanele sonore din filmele Bond, la aniversarea de 60 de ani a francizei

De: Nicoleta Lepădatu / 16.12.2021, 15:44
Apple TV+ va lansa anul viitor un documentar despre coloanele sonore din filmele Bond, la aniversarea de 60 de ani a francizei

„The Sound of 007”, un documentar care celebrează muzica din filmele James Bond va debuta pe Apple TV+ anul viitor, pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a francizei Bond.

Documentarul va explora crearea coloanelor sonore din filme precum „Dr. No” și renumita melodie tematică 007, combinând interviuri și imagini de arhivă cu agentul secret britanic în rolul principal, a anunțat site-ul oficial James Bond într-un comunicat de joi. Documentarul va fi lansat în octombrie anul viitor.

Într-o piață de streaming extrem de bine dezvoltată, stimulată de pandemie, Apple TV+ concurează cu liderul de piață Netflix, Amazon Prime Video și Disney+ de la Walt Disney Co, așa că fiecare streamer încearcă să vină cu idei originale, care să crească audiența.

De la debutul său în 2019, Apple TV+ a lansat zeci de seriale și filme originale, precum „Ted Lasso”, care a câștigat șapte premii Emmy la începutul acestui an.

Apple nu a dezvăluit câți oameni s-au abonat la platforma sa de streaming, care oferă doar programe originale, ceea ce face ca numărul de producții să fie mai mic decât cel al rivalilor.

Anul trecut, documentarul original Apple TV+ „Beastie Boys Story” a fost la egalitate cu „The Go-Go’s” de la Showtime pentru cel mai bun documentar muzical la Critics Choice Awards.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)

Producătorul francizei James Bond: Următorul 007 va fi un bărbat britanic “de orice etnie”

James Bond s-a întors: pleiadă de staruri la premiera mondială „No Time To Die”