Producătorul francizei James Bond: Următorul 007 va fi un bărbat britanic “de orice etnie”

De: Ana Obretin / 09.12.2021, 10:57
Producătorul francizei James Bond: Următorul 007 va fi un bărbat britanic “de orice etnie”

Barbara Broccoli, producătoarea francizei James Bond, a spus că următorul 007 va fi un britanic de „orice etnie”.

După speculații potrivit cărora James Bond ar trebui să fie interpretat de o femeie, producătoarea și-a împărtășit perspectiva într-un nou interviu pentru The Hollywood Reporter.

„Cred că va fi un bărbat, pentru că nu cred că o femeie ar trebui să-l interpreteze pe James Bond”, a spus Broccoli, atunci când a fost întrebată despre viitorul personajului. „Cred în crearea de personaje pentru femei și nu doar ca femeile să joace rolurile bărbaților”, a explicat aceasta. „Nu cred că există suficiente roluri grozave pentru femei și este foarte important pentru mine să facem filme pentru femei despre femei. (James Bond, n.r.) ar trebui să fie britanic, așa că britanic poate fi orice (etnie sau rasă, n.r.)”, a completat Broccoli.

CITEȘTE ȘI: James Bond: Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul

În așteptarea “No Time To Die”, iată care este povestea lui James Bond!

Compania nu va alege un alt actor care să preia imediat interpretat cel mai recent de Daniel Craig, a spus Broccoli, adăugând că dorește să sărbătorească „realizarea incredibilă” a actorului. „Vreau să las acest film să ruleze și să sărbătoresc cu adevărat realizările incredibile a lui Daniel pe care le-a avut în 16 ani”, a spus ea.

„Oamenii întreabă mereu: ‘Oh, cine este următorul Bond?’. Este ca și cum ai întreba o mireasă în timp ce se duce la altar care va fi următorul ei soț. Nu vreau să mă gândesc la cine va fi următoarea persoană până când nu trebuie neapărat să o fac”, a mai spus aceasta.

Lansat în octombrie, „No Time to Die” a fost al cincilea și ultim film din franciza cu spioni britanică cu Daniel Craig în rolul principal. El a fost al șaptelea actor care l-a interpretat pe 007 și cel mai longeviv. Personajul a mai fost interpretat de Sean Connery, care a fost primul actor în acest rol. I-au urmat David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton și Pierce Brosnan.

CITEȘTE ȘI: Idris Elba, în negocieri pentru viitorul film „James Bond”, dar nu pentru rolul principal

Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

Foto: Profimedia Images