Ariana Grande va susține un concert virtual în jocul Fortnite

De: Ana Obretin / 02.08.2021, 10:17
Ariana Grande va susține un concert virtual în jocul Fortnite

Cântăreața americană Ariana Grande va fi următorul artist care va susține un concert virtual în jocul Fortnite, iar evenimentul va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Astfel, show-urile vor avea loc în perioada 6-8 august și vor fi precedate de o serie de misiuni în joc și alte „experiențe tematice Fortnite”. Mai multe informații despre spectacole pot fi găsite pe site-ul Epic Games.

Ariana Grande îi urmează lui Travis Scott, J Balvin și Dominic Fike în seria de concerte virtuale Fortnite susținute în jocul online. Recitalul de nouă minute al lui Travis Scott a doborât recordurile de streaming pentru Fortnite și a generat încasări de aproximativ 20 de milioane de dolari. 

Ariana Grande, celebră pentru piese ca “7 Rings”, “No Tears Left to Cry” și “Love me harder”, și-a lansat cel de-al șaselea album de studio, „Positions”, în luna octombrie a anului trecut. Deținătoare a unui premiu Grammy, ea devenit în luna septembrie 2020 cea mai urmărită femeie pe Instagram, cu peste 210 milioane de admiratori.

Ariana Grande a anunțat, pe 17 mai, prin purtătorul ei de cuvânt, că ea și iubitul ei, Dalton Gomez, s-au căsătorit, nunta privată având loc în locuința lor din Montecito, California.

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande îi cântă lui Moş Crăciun „Santa Tell Me”

Primele fotografii de la nunta cântăreței Ariana Grande

Foto: Profimedia Images