Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala vin la concertul caritabil We Are One

De: Ana Obretin / 09.03.2022, 13:12
Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala vin la concertul caritabil We Are One

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala se numără printre artiștii care vor participa la concertul caritabil We Are One, în beneficiul poporului ucrainean, care va avea loc pe 12 martie, la Arena Națională din București.

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

CITEȘTE ȘI: Carla’s Dreams, INNA, Vama, printre primii artiști anunțați la concertul în beneficiul ucrainenilor We Are One

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa „Another Love”, imnul celor care militează pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj la unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016, cu piesa „1944”, vine la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Line up-ul evenimentul va fi completat de alți artiști români, care vor fi anunțați în scurt timp.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor și poate fi cumpărat de pe weareoneromania.com.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Evenimentul este organizat de SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București pentru poporul ucrainean.

CITEȘTE ȘI:Amicii de la Hollywood ai lui Putin. Starurile care s-au afișat bucuroase cu liderul autoritar

Foto: Alda