Bărbat arestat la reședința cântăreței Ariana Grande, după ce a amenințat cu cuțitul

De: Ana Obretin / 15.09.2021, 10:19
Bărbat arestat la reședința cântăreței Ariana Grande, după ce a amenințat cu cuțitul

Un bărbat a fost arestat la reședința cântăreței Ariana Grande din Hollywood Hills, Los Angeles, după ce a aruncat cu un cuțit într-o gardă de corp care i-a cerut să plece.

Tânărul în vârstă de 23 de ani Aaron Brown se confruntă acum cu o acuzație de vătămare, potrivit unor surse din poliție citate de TMZ. Aceleași surse au spus că incidentul a avut loc într-o noapte, săptămâna trecută. Brown a cerut atunci să o vadă pe Ariana Grande, iar când i s-a spus să plece, acesta a refuzat și a aruncat cu un cuțit. Poliția a fost chemată la fașa locului, iar bărbatul a fost arestat.

Nu este clar dacă Grande era acasă la acel moment, dar este cert că nu a ieșit în timpul altercației și nici al arestării lui Brown. Sursele citate de TMZ au spus că artista a depus cerere pentru o ordonanță de restricție temporară pe numele lui Brown. 

Cântăreața, deținătoare a unui premiu Grammy, este cea mai urmărită femeie pe Instagram, cu 229 de milioane de admiratori. Celebră pentru piese ca “7 Rings”, “No Tears Left to Cry” și “Love me harder”, starul și-a lansat cel mai recent album, “Positions”, la sfârșitul lunii octombrie 2020. Anul acesta, artista a lansat cu The Weeknd un remix și un videoclip pentru „Save Your Tears”, unul dintre hiturile cântărețului canadian, de pe albumul lui de succes „After Hours”. 

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande va susține un concert virtual în jocul Fortnite

Primele fotografii de la nunta cântăreței Ariana Grande

Foto: Profimedia Images