„Barbie”, cu Margot Robbie în rolul principal, are dată de lansare și o primă fotografie făcută publică

De: Nicoleta Lepădatu / 27.04.2022, 07:37
„Barbie”, cu Margot Robbie în rolul principal, are dată de lansare și o primă fotografie făcută publică

Filmul „Barbie”, în regia Gretei Gerwig va avea lansarea în cinematografele din SUA pe 21 iulie 2023.

Data de lansare pentru mult-așteptata aventură live-action a emblematicii păpuși interpretate de Margot Robbie și cu o distribuție plină de vedete, a fost anunțată marți în cadrul prezentării Warner Bros. la CinemaCon din Las Vegas.

Filmul va fi lansat în același timp cu lungmetrajul lui Christopher Nolan „Oppenheimer” – dar „Barbie” are o distribuție de vis. Ryan Gosling, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, actrița din „And Just Like That” Hari Nef și Will Ferrell joacă toți în reimaginarea lumii lui Barbie.

În regia Gretei Gerwig, care a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach, producția este în prezent în desfășurare pentru Mattel Films și WB. O primă imagine a fost distribuită, cu Robbie în decapotabila roz, cu un zâmbet larg și o bentiță cu buline.

Printre producătorii  „Barbie” se mai află și Margot Robbie prin LuckyChap împreună cu Tom Ackerley; Robbie Brenner de la Mattel; David Heyman pentru Heyday Films. Josey McNamara de la LuckyChap și Ynon Kreiz de la Mattel sunt producători executivi.

Într-un interviu din 2021, Margot Robbie a spus că asumarea rolului iubitei jucării „vine cu mult bagaj… și multe conexiuni nostalgice. Dar odată cu asta vin o mulțime de moduri interesante de a-l aborda. Oamenii aud, în general, „Barbie” și se gândesc „Știu ce va fi filmul ăla”, apoi aud că Greta Gerwig îl scrie și îl regizează și spun „Oh, ei bine, poate că nu știu”.”

Foto: Warner Bros.

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru „Barbie”, în regia Gretei Gerwig, cu Margot Robbie în rol principal, vor începe în 2022