Simu Liu, starul din „Shang-Chi”, i se alătură lui Margot Robbie în „Barbie”, în regia Gretei Gerwig

De: Nicoleta Lepădatu / 12.02.2022, 17:55
Simu Liu, starul din „Shang-Chi”, i se alătură lui Margot Robbie în „Barbie”, în regia Gretei Gerwig

Simu Liu, vedeta din „Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” a fost distribuit în „Barbie”, un viitor film Warner Bros. bazat pe populara păpușă. După cum se știe deja, Margot Robbie o joacă pe Barbie, iar Ryan Gosling va fi Ken. Nu este clar pe cine va interpreta Liu sau America Ferrera, care s-a alăturat recent distribuției filmului live-action.

Greta Gerwig regizează filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu partenerul ei de lungă durată Noah Baumbach. Detaliile legate de intriga producției nu au fost făcute publice încă.

„Barbie”, care este în lucru din 2019, este de așteptat să înceapă producția la începutul lui 2022 la studioul Warner Bros. Leavesden din Londra. Este programat să ajungă în cinematografe cândva în 2023.

Gerwig și Baumbach au colaborat la mai multe filme, printre care „Frances Ha” și „Mistress America”. Greta Gerwig a trecut în spatele camerei pentru povestea despre majoritate din 2017 „Lady Bird” și remake-ul „Little Women” din 2019, ambele obținând  nominalizări pentru cel mai bun film la Oscar.

Pe lângă rolul lui Barbie, Margot Robbie va produce filmul prin compania ei de producție LuckyChap.

Înainte de a deveni unul dintre cei mai noi supereroi Marvel, Simu Liu era cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Jung Kim în sitcom-ul canadian „Kim’s Convenience”. Serialul, care a rulat timp de cinci sezoane, a câștigat un public mai mare în SUA când a ajuns pe Netflix. De asemenea, a apărut în episoadele „Orphan Black” și „Fresh Off the Boat” înainte de rolul său memorabil în „Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings”. Aventura de benzi desenate a debutat în toamna lui 2021 și s-a transformat într-un succes de box office (după standardele pandemiei), generând 224 de milioane de dolari în America și 432 de milioane de dolari la nivel global. Înainte de a intra în lumea lui Barbie, Simu Liu va juca în aventura canină a lui Lionsgate „Arthur the King”, alături de Mark Wahlberg.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru „Barbie”, în regia Gretei Gerwig, cu Margot Robbie în rol principal, vor începe în 2022

Ryan Gosling se pregătește să fie Ken pentru Barbie