„Barbie” vine pe marile ecrane: prima imagine cu Ryan Gosling în rolul lui Ken face furori

De: Ana Obretin / 16.06.2022, 11:34

Ryan Gosling îl va juca pe Ken în filmul bazat pe franciza de păpuși Barbie, iar Warner Bros., producătorul peliculei, a dezvăluit prima imagine cu actorul canadian în acest rol.

CITEȘTE ȘI: „Barbie”, cu Margot Robbie în rolul principal, are dată de lansare și o primă fotografie făcută publică

Tom Cruise, de nerecunoscut. Imaginile cu care și-a uimit fanii

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Nu se cunosc foarte multe lucruri despre filmul „Barbie”, care va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie 2023. După publicarea unei prime fotografii cu Margot Robbie în rolul principal, în cadrul CinemaCon din Las Vegas de la sfârșitul lunii aprilie , Warner Bros a dezvăluit miercuri o fotografie cu Ryan Gosling, care îl va juca pe Ken.

Celebrul actor canadian apare cu părul blond platinat și o jachetă de blugi descheiată, pe un fundal de culoare roz ce amintește de lumea lui Barbie. Actorul pare a avea corpul bine lucrat și afișează un bronz puternic, scrie Deadline.

Filmul „Barbie” va fi regizat de Greta Gerwig, cunoscută pentru producțiile „Lady Bird” și „The Daughters of Doctor March”. Producția a început anul acesta la Londra.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter în 2020, Margot Robbie a declarat că filmul nu va fi deloc asemănător cu ceea ce ar putea fanii să prevadă. „Ne plac lucrurile care ies puțin din tipare”, a spus ea. 

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images