Ben Affleck, despre mariajul cu Garner: Este motivul pentru care am început să beau

De: Ana Obretin / 15.12.2021, 12:26
Ben Affleck, despre mariajul cu Garner: Este motivul pentru care am început să beau

Actorul american Ben Affleck a vorbit într-un interviu despre motivele divorțului său de actrița Jennifer Garner.

De la începutul anului, Ben Affleck a găsit din nou dragostea, în brațele lui Jennifer Lopez. Însă, îainte de această fericită reuniune, actorul a fost căsătorit, între anii 2005 și 2018, cu Jennifer Garner. Împreună, cuplul a avut trei copii: Violet, Seraphina și Samuel.

Într-un interviu acordat la „Howard Stern Show”, emisiune difuzată pe Siriux XM, actorul a revenit asupra motivelor încheierii acestei lungi relații. „Unul dintre motivele pentru care am început să beau este pentru că m-am simțit prins în capcană. Mi-am spus: ‘Nu pot pleca din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit, așa că ce să fac?’. Și ce am făcut a fost să beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce nu era deloc soluția”, a spus acesta.

Ben Affleck și Jennifer Garner – un divorț respectuos

Cei doi au decis în cele din urmă să se despartă: „Am avut o căsnicie care nu a funcționat. S-a întâmplat. Este o persoană pe care o iubesc și o respect, dar cu care nu mai puteam rămâne căsătorit (…) Am divorțat pe cale amiabilă. Am făcut tot posibilul. A existat vreo tensiune? Am avut vreo neînțelegere cu privire la custodia copiilor? Ne-a fost greu? Ne-am supărat? Da. Dar practic a existat întotdeauna respect între noi. Știam că este o mamă bună. Am sperat că știa că sunt un tată bun. Știam că sunt”, a mai spus acesta.

După divorțul său, Ben Affleck a decis să facă tratament pentru a nu mai consuma alcool: „Singurul remediu pentru dependență este durerea. Trebuie să ajungi într-un punct care să te facă să spui: ‘S-a terminat’. Sunt norocos pentru că am ajuns în acest punct înainte de a pierde cele mai importante lucruri din viața mea. Nu vorbesc despre cariera mea sau despre bani, ci despre relația mea cu copiii mei. Când am văzut că le-a afectat, am recunoscut-o imediat. A fost cea mai proastă zi din viața mea. Am reparat… Și din acea zi, vă jur, n-am vrut să beau nici măcar o singură dată”, a mai spus acesta.

De ce a ezitat în reluarea relației cu Jennifer Lopez

Affleck a vorbit și despre faptul că a avut ezitări în a relua relația cu Jennifer Lopez, la 17 ani după ce și-au anulat logodna, în 2004. „A existat o ezitare din partea ta, acum că ești tată?”, l-a întrebat Stern, care a subliniat că relația cu Lopez îl aduce și mai mult în lumina reflectoarelor. „Mi-a trecut prin minte în mod sigur”, a spus Affleck. „Responsabilitatea față de copiii mei este cea mai mare. Nu vreau să fac ceva să le provoc durere sau să-i distrug, dacă ține de mine”, a declarat Affleck, potrivit People.

Actorul premiat cu Oscar s-a aflat la emisiunea lui Howard Stern pentru a promova viitorul său film, ‘The Tender Bar”, regizat de George Clooney. Flmul va fi lansat într-o serie de cinematografe pe 17 decembrie și va avea premiera pe amazon Prime pe 6 ianuarie 2022.

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

Cu cine a putut s-o înlocuiască Ben Affleck pe Jennifer Garner!

Foto: Profimedia Images