Ben Affleck și Matt Damon fac echipă pentru un film despre viața lui Sonny Vaccaro, fostul șef Nike

De: Nicoleta Lepădatu / 20.04.2022, 08:25
Ben Affleck și Matt Damon fac echipă pentru un film despre viața lui Sonny Vaccaro, fostul șef Nike

Ben Affleck și Matt Damon vor lucra iar împreună, de data aceasta pentru a pune în scenă povestea de viață reală a fostului director Nike Sonny Vaccarro într-un proiect marca Amazon Studios și Skydance Sports, care sunt în proces de finalizare a contractului.

Affleck va regiza, va scrie, va juca și va produce drama despre marketingul sportiv care nu are încă un titlu, în timp ce Damon va juca, va scrie și va produce.

Matt Damon îl va interpreta pe Vaccarro, în timp ce Ben Affleck va putea fi văzut în rolul co-fondatorulul Nike, Phil Knight, într-o poveste despre efortul de lungă durată al Nike de a semna cu jucătorul de baschet Michael Jordan aflat în ascensiune la mijlocul anilor ’80. Acțiunea de marketing de atunci părea imposibilă la acea vreme, dar a fost una reușită și a deveni cea mai semnificativă relație dintre un brand și un sportiv. Acordul a dus la transformarea industriei mondiale de echipament sportiv în una de miliarde de dolari și, de asemenea, a ajutat sportul să facă același lucru.

Povestea se va concentra pe încercarea necruțătoare a lui Vaccarro de a semna cu Jordan cu ceea ce era pe atunci a treia companie de încălțăminte, o călătorie care l-a purtat la părinții lui Jordan și în special la mama sa puternică și dinamică, precum și la foști antrenori, consilieri și prieteni. Jordan va fi o figură mitică și care plutește deasupra filmului și nu a fost văzută niciodată, chiar dacă Vaccarro încearcă să ajungă la el, obținând acces la cei apropiați și din jurul lui.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck și mama lui JLO apar într-o reclamă la pariuri sportive (VIDEO)