Ben Affleck și mama lui JLO apar într-o reclamă la pariuri sportive (VIDEO)

De: Ana Obretin / 31.08.2021, 11:13
Ben Affleck și mama lui JLO apar într-o reclamă la pariuri sportive (VIDEO)

Ben Affleck și mama lui Jennifer Lopez, Lupe Rodriguez, apar împreună într-o reclamă pentru o aplicație de pariuri sportive pe care a regizat-o chiar actorul american.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în luna aprilie, iar apariția posibilei viitoare soacre în reclamă poate fi o nouă dovadă că relația acestora este pe cât se poate de serioasă.

În noua reclamă regizată de Ben Affleck pentru aplicația mobilă WynnBET mai apar și alte chipuri celebre, precum fostul baschetbalist Shaquille O’Neal și actorul Melvin Gregg, potrivit Vanity Fair. Iar Guadalupe „Lupe” Rodríguez apare într-o secvență în care se distrează la jocuri mecanice (de la minutul 01.00 în reclama de mai jos).

În 2014, lui Affleck, mare amator de jocuri de noroc, i s-a cerut să părăsească masa de blackjack dintr-un cazino, pentru că ar fi numărat cărțile. Acest incident nu l-a împiedicat să continue să joace jocuri de noroc și nu a fost un amănunt care să îi împiedice pe cei de la WynnBet să-i ceară să facă o reclamă.

Affleck și Lopez, care au fost logodiți în anii 2000, au reînceput să se vadă în aprilie anul acesta, după cum a informat în exclusivitate Page Six.

Noua poveste de dragoste vine după ce Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez, în urma zvonurilor că acesta ar fi înșelat-o.

CITEȘTE ȘI: Casa lui Ben Affleck, “vizitată” de un hoț, pe când era în vacanță cu Jennifer Lopez

Christian Bale recunoaşte, în sfârşit: „Am fost invidios pe Ben Affleck!”

Foto: Profimedia IBenmages