Christian Bale recunoaşte, în sfârşit: „Am fost invidios pe Ben Affleck!”

Apropo.ro / 24.11.2014, 20:00
Christian Bale recunoaşte, în sfârşit:
"Ca sa fiu sincer, desi simţeam că e momentul să spun "GATA, e de ajuns", mereu mă trezeam că mai vreau să fac un film. Şi apoi... altul. Asa că atunci când am aflat că altcineva urma să fie Batman, m-am blocat. N-am fost în stare să fac nimic preţ de jumătate de oră", a spus Christian Bale la o conferinţă de presă, cu ocazia lansării filmului "Exodus: Gods and Kings."

De-a lungul istoriei numite „Batman”, au fost patru actori care au jucat rolul lui Batman: Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney şi Christian Bale.

În total, au fost şapte filme de lung-metraj şi trei seriale, începând din 1943. Toate acestea vorbesc de impactul pe care acest supererou l-a avut în timp şi puterea lui de a se reinventa.

Ben Affleck va fi al cincilea actor care îi va da viaţă eroului de la DC Comics, o alegere a producatorilor care a creat destul de multa vâlvă în perioada în care a fost făcut anunţul. Unul dintre cei mai afectaţi de aceasta veste a fost Christan Bale, care s-a simţit…”înlocuit”.

Însă, actorul britanic a trecut repede peste trauma cauzată de alegerea lui Ben şi s-a concentrat pe alte proiecte cinematografice.

„Am 40 de ani, iar faptul că am fost gelos pe un actor care juca rolul lui Batman… zice multe. Cred că e cazul să depăşesc faza asta. N-am vorbit cu Ben, dar i-am scris oferindu-i sfaturi pe care le-am învăţat filmând şi greşind. Îmi imaginez că Ben face tot posibilul să evite acelaşi lucru pe care le-am evitat şi eu.”