Ben Schwartz se alătură distribuției filmului cu vampiri „Renfield”, de la Universal

De: Nicoleta Lepădatu / 16.12.2021, 07:00
Ben Schwartz se alătură distribuției filmului cu vampiri „Renfield”, de la Universal

Comicul și actorul Ben Schwartz, câștigător al unui Emmy, s-a alăturat distribuției filmului cu vampiri „Renfield”.

Noua peliculă despre mitul lui Dracula – care își concentrează narațiunea pe faimosul acolit al vampirului R.M. Renfield — îl are deja distribuit în rolul principal pe Nicholas Hoult. Nicolas Cage va juca rolul lui Dracula, iar Awkwafina este și ea în echipă.

Chris McKay (“The Tomorrow War,” “The LEGO Batman Movie”) regizează și produce proiectul pe baza unei schițe originale a co-creatorului de benzi desenate „The Walking Dead”, Robert Kirkman.

Ben Schwartz poate fi văzut în cel mai recent proiect al său, filmul indie „Standing Up, Falling Down”, alături de Billy Crystal, și în „Sonic the Hedgehog”, de la Paramount. El poate fi urmărit în continuare în miniseria Apple a lui Lord și Miller „The Afterparty”, precum și în al doilea sezon din „Space Force”, producția originală Netflix a lui Greg Daniels și Steve Carell. El va apărea și în continuarea planificată deja pentru „Sonic”.

În 2009, Ben Schwartz a câștigat un Emmy pentru muzică și versuri originale remarcabile realizate pentru numărul de deschidere interpretat de Hugh Jackman la Oscarurile din anul precedent. A fost nominalizat din nou în 2017 pentru cel mai bun actor într-o serie scurtă de comedie sau dramă.

„Renfield” continuă angajamentul Universal Pictures de a realiza proiecte bazate pe personaje din vastul catalog de monștri al studioului, inclusiv hitul lui Blumhouse „The Invisible Man”, cu Elizabeth Moss.

Partenera lui McKay, Samantha Nisenboim, va fi producător executiv al „Renfield”. Ryan Ridley („Ghosted”, „Rick & Morty”) a scris scenariul. Filmul va fi produs de echipa de film a Skybound Entertainment.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Nicolas Cage va juca rolul lui Dracula în filmul „Renfield”, de la Universal

Tags: