Nicolas Cage va juca rolul lui Dracula în filmul „Renfield”, de la Universal

De: Nicoleta Lepădatu / 01.12.2021, 08:43
Nicolas Cage va juca rolul lui Dracula în filmul „Renfield”, de la Universal

Nicolas Cage și-a făcut o carieră „mușcându-și” rolurile cu un abandon aparent nesăbuit, chiar dacă s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de filmele de studio și „și-a înfipt dinții” în cinematograful indie.

Acum, într-o înțelegere pecetluită cu un sărut… de vampir, Nicolas Cage se întoarce la un film de studio și va juca rolul lui Dracula în lungmetrajul cu monștri „Renfield”, de la Universal Pictures.

Nicholas Hoult va juca rolul infamului acolit al contelui vampir, în filmul regizat de Chris McKay, cel aflat la cârma poducțiilor Amazon „The Tomorrow War” și „The Lego Batman Movie”, de la Warner.

McKay și Robert Kirkman vor fi producători împreună cu David Alpert, Bryan Furst și Sean Furst. Partenera de producție al lui McKay, Samantha Nisenboim, va fi producător executiv.

Personajul Renfield își are originea în romanul „Dracula” al lui Bram Stoker din 1897 și este pacient într-un azil, obsedat de a bea sânge, crezând că astfel va găsi nemurirea. Se înclină la picioarele lui Dracula, care, în definiția însăși a mediilor de muncă toxice și a relațiilor de codependență, îl hrănește cu insecte și șobolani și îi flutură în față promisiunea vieții veșnice.

Nu este clar cum preia „Renfield” dinamica din romanului lui Stoker, deoarece detaliile sunt ținute secrete, dar proiectul este descris ca o poveste de aventură modernă, cu un ton comic.

Ryan Ridley, cunoscut pentru „Rick și Morty” și „Ghosted” a scris scenariul bazat pe o schiță originală a poveștii de la Kirkman.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Nicolas Cage, beat și desculț, dat afară dintr-un restaurant

 

Tags: