Nicholas Hoult va juca în „Renfield”, un nou film despre Dracula

De: Nicoleta Lepădatu / 04.08.2021, 07:38
Nicholas Hoult va juca în „Renfield

Nicholas Hoult va juca în „Renfield”, filmul cu monștri produs de Universal, care va fi axat pe infamul acolit al lui Dracula.

Chris McKay, autorul „The Tomorrow War” de la Amazon, regizează filmul după o poveste a creatorului „The Walking Dead” Robert Kirkman. Ryan Ridley, cunoscut pentru „Fox’s Ghosted” și „Adult Swim’s Rick & Morty”, a scris scenariul. McKay și Kirkman produc împreună cu David Alpert, Bryan Furst și Sean Furst. Samantha Nisenboim este producător executiv.

Personajul din „Renfield”  își are originea în romanul lui Bram Stoker din 1897, „Dracula„, este pacient într-un azil și are obsesia băutului de sânge, convins fiind că astfel va găsi nemurirea. Se înclină necondiționat la picioarele regelui vampir, care îl hrănește cu insecte și șobolani și îi flutură prin față viața veșnică.

Adeptul loial al lui Dracula a apărut de nenumărate ori pe ecran, inclusiv rolul interpretat de Dwight Frye în Dracula din 1931 și de Tom Waits în adaptarea lui Francis Ford Coppola din 1992.

Nicholas Hoult, care a putu fi urmărit jucând alături de Angelina Jolie în producția HBO Max Those Who Wish Me Deada avut parte de aprecieri din partea publicului și a criticii și pentru prestația alături de Elle Fanning în recenta serie Hulu The Great. Hoult este, de asemenea, cunoscut pentru rolul lui Hank McCoy, alias The Beast, din filmele X-Men.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie, într-un film în stilul anilor ’90, în “Those Who Wish Me Dead”

Val Kilmer este vedeta unui documentar despre viața sa