Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski

De: Nicoleta Lepădatu / 21.06.2022, 13:50
Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski

Ben Stiller s-a întâlnit luni la Kiev cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Actorul și regizorul de la Hollywood a vizitat Ucraina în calitate de ambasador al bunăvoinței UNHCR și s-a întâlnit cu Zelenski după ce a vizitat așezările ocupate din regiunea Kiev, conform site-ului oficial al liderului ucrainean, care a emis  un comunicat de presă.

Într-un videoclip care a apărut pe Twitter, Stiller și Zelenski s-au salutat călduros înainte de a se așeza pentru a discuta despre situația refugiaților din țara devastată de război. „Tu ești eroul meu!” a spus starul din „Zoolander” la un moment dat în vizita sa care marca Ziua Mondială a Refugiaților.

Stiller a fost însoțit de reprezentanta UNHCR în Ucraina, Karolina Lindholm Billing, care a mers împreună cu actorul de la Hollywood prin zonele rezidențiale ruinate din Irpin, unde au discutat cu oameni care au supraviețuit ocupației.

„Una este să vezi această distrugere la televizor sau pe rețelele de socializare, alta este să vezi totul cu ochii tăi. Este mult mai șocant”, i-a spus Ben Stiller lui Zelenski. „Ce ai văzut în Irpin este cu siguranță îngrozitor. Dar este și mai rău să ne imaginăm ce se întâmplă în așezările care sunt încă sub ocupație temporară în est”, a răspuns Zelenski.

Volodimir Zelenski și Ben Stiller au discutat despre sprijinul acordat persoanelor strămutate temporar din Ucraina, precum celor din Polonia, pe care Stiller le-a vizitat duminică. Zelensky a subliniat, de asemenea, încălcarea drepturilor ucrainenilor deportați forțat în Rusia, inclusiv a copiilor.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Stiller este în Polonia cu Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați pentru a sprijini efortul umanitar din Ucraina