Beyonce va lansa pe 29 iulie viitorul ei proiect „Renaissance” 

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2022, 18:23
Beyonce va lansa pe 29 iulie viitorul ei proiect „Renaissance” 

Lunga așteptare pentru un nou proiect marca Beyonce pare că se va încheia în curând, cântăreața publicând oficial data de 29 iulie (cu opțiuni de precomandă) pentru lansarea unui proiect intitulat „Renaissance”.

Va fi primul al lui Beyonce Knowles de la „Lemonade” din 2016, care a fost în sine o lansare surpriză și al șaselea ei album solo. „Renaissance” va marca proiectul ei cu numărul șapte, deși titlul secundar, „actul I”, sugerează că face parte din ceva mai amplu sau în mai multe părți.

Semnale despre această lansare au început să apară cu mai puțin de două săptămâni înainte, când Beyonce Knowles și-a făcut ordine pe canalele de socializare, semnalând că urma un anunț. Apoi, pe 15 iunie, Fundația BeyGOOd a cântăreței a postat pe Twitter un mesaj în onoarea Lunii Muzicii Negre, postând o imagine cu albume emblematice și subtitrând colajul: „Sărbătorind strălucirea și creativitatea muzicienilor negri care au influențat lumea prin arta lor”.

Părea că unul dintre albumele din imagine, în dreapta jos, făcea referire la „B7” al lui Brandy, lansat în 2020, dar membrii Beyhive nu a avut nevoie de timp pentru a pune cap la cap indiciile și a concluziona că al șaptelea album lui Bey urma să vină.

Începând cu „4” din 2011, ea lansează muzică prin intermediul propriei case de discuri Parkwood, în parteneriat cu Columbia Records, casa de multă vreme a cântăreței încă din anii Destiny’s Child. Și fiind una dintre cele mai mari superstaruri de pe pământ – cu 28 de premii Grammy și 79 de nominalizări – ea nu este tocmai legată de cronologia unei companii muzicale.

Potrivit datelor de la Luminate, ea a vândut peste 60 de milioane de piese digitale și se mândrește cu o audiență de peste 60 de miliarde de difuzări.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa BTS va lua o pauză, timp în care cei şapte membri se vor concentra asupra proiectelor solo

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, este oficial cea mai tânără câștigătoare la MTV Video Music Awards

Tags: