Trupa BTS va lua o pauză, timp în care cei şapte membri se vor concentra asupra proiectelor solo

De: Nicoleta Lepădatu / 15.06.2022, 12:51
Trupa BTS va lua o pauză, timp în care cei şapte membri se vor concentra asupra proiectelor solo

Grupul sud-coreean BTS a anunţat decizia de a lua o pauză într-o înregistrare lansată cu ocazia „Festa”, sărbătoare anuală prilejuită de aniversarea trupei, conform CNN.

Adunaţi în casa în care au locuit la începuturile BTS, Jin, Jimin, RM, J-Hope, Suga, V şi Jungkook au rememorat primii ani de activitate ai trupei şi au făcut anunţul. „Vom lua o pauză”, a anunţat Suga.

RM a vorbit la rândul său despre bucuria de a face parte din BTS şi despre realizările trupei, admițând că în ultimii ani grupul s-a schimbat. El a adăugat că în ultima vreme nu a mai ştiut „ce fel de grup suntem” şi nici „ce fel de poveste ar trebui să spun acum”.

În plus, RM s-a exprimat deschis în legătură cu problemele care există, în opinia sa, în curentul K-Pop, adăugând că presiunea neîncetată de a face muzică nu le oferă artiştilor timp să se maturizeze.

„În acest moment, ne-am pierdut direcţia şi tot ce vreau e să-mi ofer puţin timp ca să mă gândesc”, a mai spus RM.

Anunţul vine la doar câteva zile de la lansarea celui mai recent proiect al grupului, antologia „Proof”, o colecţie compusă din trei CD-uri cu muzică din întreaga discografie a trupei, alături de trei melodii noi şi câteva demo-uri care nu au fost lansate anterior.

În pofida anunţului, membrii BTS au insistat că grupul nu se destramă şi că vor reveni în aceeaşi formulă. „Fiecare o să ne oferim puţin timp pentru a ne distra şi a experimenta multe lucruri. Promitem că ne vom întoarce într-o zi şi mai maturi”, a spus Jungkook.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa K-pop BTS va lansa un nou album, în iunie

Tags: