Trei membri ai trupei sud-coreene BTS au fost diagnosticaţi cu COVID-19 după ce au revenit din SUA

De: Nicoleta Lepădatu / 27.12.2021, 15:23
Trei membri ai trupei sud-coreene BTS au fost diagnosticaţi cu COVID-19 după ce au revenit din SUA

Trei membri ai grupului sud-coreean de K-pop BTS au fost diagnosticaţi cu COVID-19 după ce au revenit din SUA, a anunţat agenţia care îi reprezintă, conform publicației The Hollywood Reporter

RM şi Jin au primit rezultatele pozitive la testele pentru depistarea COVID-19 sâmbătă seara, după ce anunţase anterior că un alt membru al trupei, Suga, fusese testat pozitiv pentru virus vineri. Cei trei primiseră cea de-a doua doză a unui vaccin anti-COVID-19 în luna august.

RM nu prezintă simptome, iar Jin a dezvoltat simptome uşoare şi se tratează la domiciliu. Vineri, agenţia de management anunțase că Suga nu prezenta simptome şi se trata, de asemenea, singur la domiciliu, în conformitate cu recomandările autorităţilor sanitare.

RM fusese testat negativ pentru coronavirus la întoarcerea din Statele Unite la începutul acestei luni, însă a fost diagnosticat ulterior cu COVID-19 în timpul perioadei de carantină. Jin a fost testat negativ pentru coronavirus atât la revenirea în ţară cât şi la încheierea carantinei, prezentând simptome abia sâmbătă după-amiază.

Suga a fost testat pozitiv pentru coronavirus în timpul carantinei în care intrase după întoarcerea din SUA, unde celebra formaţie sud-coreeană a susţinut concerte cu spectatori.

De la debutul în 2013, membrii trupei BTS au declanşat o frenezie globală k-pop graţie muzicii şi coregrafiei lor antrenante, precum şi versurilor şi campaniilor lor sociale menite să entuziasmeze tinerii.

Grupul de K-pop BTS a fost marele câştigător al galei American Music Awards 2021 care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie în Los Angeles.

Trupa sud-coreeană a câştigat cel mai important trofeu al evenimentului – „artistul anului”, învingându-i pe Taylor Swift, rapperul Drake, cântăreaţa pop Ariana Grande, Olivia Rodrigo şi pe canadianul The Weeknd. Cei şapte membri ai BTS s-au impus şi la categoriile „grupul pop preferat” şi „cântecul pop preferat”, la care au câştigat cu hitul „Butter”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: BTS, cele mai mari încasări pentru o rezidență artistică din ultimii 10 ani

Tags: