Coldplay și BTS au lansat împreună piesa „My Universe”

De: Ana Obretin / 24.09.2021, 10:14
Coldplay și BTS au lansat împreună piesa

Coldplay și BTS și-au lansat mult așteptata colaborare „My Universe”, o piesă scrisă de ambele grupuri, alături de producătorul suedez Max Martin, și interpretată în ​​engleză și în coreeană.

Piesa este, de asemenea, al doilea single extras de pe viitorul album de studio „Music Of The Spheres” al lui Coldplay, după „Higher Power”. Albumul va fi lansat pe 15 octombrie. Pe de altă parte, „My Universe” este al patrulea single al formației BTS lansat în 2021, după piesele intrate în Billboard Hot 100 „Butter” și „Permission To Dance”.

Ascultă piesa „My Universe”:

La începutul acestui an, sud-coreenii au lansat și piesa în limba japoneză „Film Out”, de pe albumul best of „BTS, The Best”.

Coldplay și BTS și-au anunțat planurile de a lansa un documentar despre „My Universe”, intitulat „Inside My Universe”, care va fi lansat duminică. În plus, în ziua următoare, va fi lansat un „mix Supernova7” și o versiune acustică a melodiei, ce va fi urmată ulterior și de un videoclip, scrie NME.

Colaborarea vine după ce BTS și Chris Martin au apărut împreună într-un episod special al seriei „Released” marca YouTube Originals.

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran colaborează din nou cu trupa K-pop BTS, pentru un single

Coldplay și-a anunțat noul album; cinci piese au un emoji drept titlu

Foto: Coldplay/ Facebook