Ed Sheeran colaborează din nou cu trupa K-pop BTS, pentru un single

De: Loredana Toma / 29.06.2021, 16:15
Ed Sheeran colaborează din nou cu trupa K-pop BTS, pentru un single

Cântărețul britanic Ed Sheeran a confirmat că a colaborat din nou cu BTS, pentru “o piesă pe care abia așteaptă ca trupa să o lanseze”. 

Artistul a declarat că le-a compus noua piesă într-un interviu pentru show-ul “Most Requested Live”, în timp ce se discuta despre colaborarea lor anterioară pentru hitul “Make it Right”.

“Am lucrat, de fapt, cu trupa BTS la albumul lor anterior și tocmai am scris un nou cântec pentru ei. Sunt niște băieți foarte, foarte cool”, a spus Sheeran, potrivit nme.com. De altfel, și casa lor de producție, Big Hit Music, a confirmat informația: “Da, într-adevăr, Ed Sheeran a colaborat cu BTS pentru o nouă piesă”.

Între timp, trupa K-pop a mai primit o veste bună. Unul dintre miniștrii sud-coreeni a declarat că este dispus să semneze o scrisoare de recomandare pentru ca membrii trupei să își poate amâna stagiul militar care în această țară este obligatoriu.

Între timp, Ed Sheeran a lansat o melodie în stilul lui  The Weeknd

Noua piesă, “Bad Habits”, beneficiază și de un clip în care Sheeran apare în rolul unui vampir, cu un machiaj excentric și îmbrăcat într-un costum roz.

Piesa este prima de pe viitorul său album, care, neoficial, are titlul “Minus”, iar artistul experimentează mai multe sound-uri, printre care electro și dance. Acesta este primul single pe care starul britanic l-a lansat după o pauză de patru ani.

“Bad Habits” este scris în colaborare cu prietenii săi Fred again..  și Johnny McDaid de la Snow Patrol. Potrivit nme.com, piesa aduce puțin cu stilul inconfundabil al artistului canadian The Weeknd, în special cu “Blinding Lights”, care are un sound synth-pop specific anilor ‘80.

CITEȘTE ȘI: Courteney Cox și Ed Sheeran au recre at dansul fraților Geller din serialul “Friends”

Ed Sheeran va deveni noua imagine TikTok

Foto: Profimedia Images