Ed Sheeran va deveni noua imagine TikTok

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2021, 19:45
Ed Sheeran va deveni noua imagine TikTok

Cântărețul Ed Sheeran tocmai a semnat un contract uriaș cu aplicația TikTok, urmând să devină imaginea acesteia. Interpretul celebrei piese the „Shape of You”, în vârstă de 30 de ani, a făcut furori weekendul trecut cu recrearea celebrului dans al Monicăi și al lui Ross, din „Friends”,  alături de Courtney Cox. Cei doi s-au descurcat admirabil și au declarat, în glumă, că au avut propria lor reuniune în weekend. 

Mai multe surse au confirmat că Ed Sheeran a început deja filmările cu Tik Tok în Londra și va apărea alături de mai multe celebrități pe parcursul acestui proces. O altă sursă a declarat pentru The Sun: „Este o lovitură de imagine extraordinară să iei pe cineva atât de cunoscut și de iubit precum Ed și toată lumea este încântată de ceea ce va rezulta din această colaborare.“

 

Cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran s-a născut la 17 februarie 1991, în Halifax, West Yorkshire, Marea Britanie. A copilărit în Framlingham, Suffolk. La 4 ani cânta în corul bisericii, iar curând a început să ia lecţii de chitară. 

CITEȘTE ȘI: Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

Cariera lui a cunoscut destule momente remarcabile, câteva dintre ele fiind legate de lansarea single-urilor „Shape of You“ şi „Castle on the Hill“, care au adunat peste 13 milioane de accesări în 24 de ore. „Shape of You“ a primit titlul de cel mai bine vândut single din 2017 în Marea Britanie, dar și în Billboard Hot 100 din SUA.

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran câştigă premiu după premiu

Foto: Profimedia Images