Courteney Cox și Ed Sheeran au recreat dansul fraților Geller din serialul “Friends”

De: Loredana Toma / 31.05.2021, 14:12
Courteney Cox și Ed Sheeran au recreat dansul fraților Geller din serialul “Friends”

Cântărețul Ed Sheeran și actrița Courteney Cox și-au unit talentul pentru a recrea celebrul dans al fraților Geller din serialul TV “Prietenii tăi/ Friends”.

Cei doi au sărbătorit astfel episodul special difuzat săptămâna trecută pe platforma HBO Max, “Friends: The Reunion”, la 17 ani de la încheierea serialului. Clipul a fost publicat pe contul de Instagram al lui Sheeran, cu hashtag-urile #TheRoutine,  #IKnow, #Friends4eva și #ObviouslyBetterThanRoss. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

“Am avut propria noastră reuniune în acest weekend”, a scris Ed Sheeran. Clipul a strâns rapid peste 6 milioane de vizualizări.

Dansul “Rutina” a apărut inițial în episodul zece al celui de-al șaselea sezon, intitulat “The One With The Routine”, difuzat pe 16 decembrie 1999. Ross și Monica încercau cu disperare să trimită înregistrarea cu dansul lor din copilărie la show-ul anual de pe postul  de televiziune ABC prezentat de Dick Clark, “New Year’s Rockin’ Eve”.

Actorii n-au vrut să includă dansul în episodul special al sitcomului

Deși celebra coregrafie nu a apărut în episodul special, regizorul Ben Winston a precizat că s-a gândit la acest moment, însă actorii nu au fost foarte încântați, pentru că nu mai erau siguri că-și amintesc dansul.

“I-am întrebat pe David Schwimmer și pe Courteney Cox dacă le-ar plăcea să recreeze dansul și ambii mi-au răspuns ceva de genul ‘Oh, nu ne pune să facem asta’. Am avut mai multe idei cu momente pe care aș fi vrut să le recreez, dar nu sunt sigur ce impact ar fi avut acum. Dar dansul l-am propus”, a precizat regizorul într-un interviu pentru publicația The Hollywood Reporter.

Serialul “Friends” este unul dintre cel mai de succes show-uri ale tuturor timpurilor și a fost difuzat pe parcursul a zece sezoane, incluzând 235 de episoade. Show-ul a fost lansat în 1994 și s-a încheiat în 2004, după care fanii și-au tot dorit o reunire a actorilor din distribuție.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Friends” este disponibil integral pe HBO GO din aprilie

Cum arată actorii din serialul „Friends”, 21 de ani mai târziu!

Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

Foto: Profimedia Images