Ed Sheeran, un vampir îmbrăcat în roz, în noul său clip, “Bad Habits”

De: Loredana Toma / 25.06.2021, 19:39
Ed Sheeran, un vampir îmbrăcat în roz, în noul său clip, “Bad Habits”

Artistul Ed Sheeran analizează în noul său clip, “Bad Habits”, obiceiurile rele din trecut, pe un ton disco, diferit de stilul său obișnuit și într-o manieră ușor bizară.

Sheeran surprinde prin interpretarea rolului unui vampir cu un machiaj strălucitor și cu un costum excentric roz, potrivit NME

Un single cu sound diferit față de stilul cu care Ed Sheeran și-a obișnuit fanii

Piesa este prima de pe viitorul său album, care, neoficial, are titlul “Minus”, iar artistul experimentează mai multe sunete electro și dance. Acesta este primul single pe care starul britanic l-a lansat după o pauză de patru ani. “Bad Habits” este scris în colaborare cu prietenii săi Fred again..  și Johnny McDaid de la Snow Patrol.

Sheeran a împărtășit vestea cu fanii săi pe pagina de Instagram, odată cu informații despre copertă și data de lansare.

Ed Sheeran este un cântăreț, compozitor, producător de înregistrări și actor britanic. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, „No. 5 Collaborations Project”, care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records. Albumul său de debut precum și partea sa extinsă din 2011, care cuprinde single-uri precum „The A team” și „Lego House”, a primit discul de platină de 5 ori în Regatul Unit. Sheeran este unul dintre cei mai premiați artiști, fiind cunoscut la nivel internațional.

CITEȘTE ȘI: Courteney Cox și Ed Sheeran au recre at dansul fraților Geller din serialul “Friends”

Ed Sheeran va deveni noua imagine TikTok

Foto: Profimedia Images