Coldplay și-a anunțat noul album; cinci piese au un emoji drept titlu

De: Ana Obretin / 21.07.2021, 11:37
Coldplay și-a anunțat noul album; cinci piese au un emoji drept titlu

Trupa rock britanică Coldplay a anunțat că noul ei album, al nouălea de studio, va avea drept temă cosmosul. „Music of The Spheres” este produs de Max Martin și va fi lansat pe 15 octombrie.

Trupa, în frunte cu solistul Chris Martin, a anunțat albumul pe conturile sale de social media, prin imaginea unei note scrise de mână și o listă de piese, inclusiv câteva care au drept titlu un emoji – simbolurile pentru Saturn, stea, inimă, Pământ și infinit. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Coldplay (@coldplay)

Coldplay a lansat și un mixaj cu fragmente din noile piese

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Coldplay (@coldplay)

Primul single de pe noul album, „Higher Power”, a fost deja lansat, în luna mai, iar al doilea, „Coloratura”, va fi difuzat în premieră vineri.

Recent, Chris Martin a declarat că noul material a fost inspirat de franciza „Star Wars”, după ce a vizionat filmele și s-a întrebat ce muzică s-ar asculta pe alte planete.

Trupa – compusă din Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman și Will Champion -nu a anunțat încă niciun turneu de promovare a noului album, dar este programată să participe la Global Citizen Live, un concert-eveniment de 24 de ore care va avea loc pe 25 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Muzica trupei Coldplay, un bun somnifer

Formatia Coldplay, data in judecata pentru plagiat

Chris Martin se lasa hipnotizat

Foto: Profimedia Images