Trupa K-pop BTS va lansa un nou album, în iunie

De: Ana Obretin / 18.04.2022, 13:31
Trupa K-pop BTS va lansa un nou album, în iunie

Trupa sud-coreeană BTS a anunțat că va lansa un nou album, pe 10 iunie.

Informația a fost dezvăluită de membrii trupei K-pop duminică, la încheierea rezidenței „Permission to Dance On Stage – Las Vegas”. Titlul albumului nu a fost încă dezvăluit, potrivit The Hollywood Reporter. Informația a fost confirmată și de casa de discuri a starurilor, Big Hit Music.

CITEȘTE ȘI: Jay-Z, pe primul loc în Topul 10 al starurilor hip-hop cel mai bine plătite

Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume

Acesta va fi primul album al grupului de la lansarea, în noiembrie 2020. a „Be”, care a ocupat prima poziție în topul Billboard 200. Două piese de pe acest album au ocupat primul loc în Billboard Hot 100, „Dynamite” și „Life Goes On”.

De atunci, BTS a lansat alte două single-uri plasate pe prima poziție, „Butter”, care a stat în topul Hot 100 timp de 10 săptămâni, și „Permission to Dance”. De asemenea, BTS a ajuns în fruntea topurilor alături de Jawsh 685 și Jason DeRulo cu remixul „Savage Love (Laxed – Siren Beat)” și de Coldplay, cu „My Universe”.

Anul trecut, BTS a fost desemnat „cel mai bine vândut artist” în 2020, a anunțat Federația Internațională a Industriei Fonografice (IFPI), organizația care reprezintă industria muzicală la nivel mondial. Aceasta este pentru prima dată când titlul este atribuit unor artiști din Coreea de Sud și, totodată, care nu cântă în limba engleză.

CITEȘTE ȘI: Trupa BTS, desemnată artistul anului la American Music Awards

Foto: Profimedia Images