Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume

De: Ana Obretin / 07.04.2022, 09:19
Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume

Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume, potrivit prestigioasei reviste Forbes.

Vedeta originară din Barbados a fost inclusă în topul miliardarilor alături de rapperii Jay-Z și Kanye West și, potrivit Forbes, are o avere de 1,7 miliarde de dolari, datorită afacerii sale Fenty Beauty și liniei ei de lenjerie Savage X. Fenty.

CITEȘTE ȘI: Rihanna este însărcinată cu primul ei copil

Numele lui Elon Musk apare într-o carte scrisă acum 70 de ani

Rihanna se află astfel pe locul 1.729 din topul miliardarilor, fiind urmată de Jay-Z, pe locul 2.076, cu o avere de 1 miliard de dolari, în timp ce Ye (Kanye West) a ocupat locul 1.513, cu 2 miliarde de dolari.

În fruntea clasamentului se află CEO-ul SpaceX și Tesla, Elon Musk, a cărui avere este estimată la 219 miliarde de dolari. Pe locul al doilea, în mod cu totul nesurprinzător, se află CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a cărui avere este estimată la 171 de miliarde de dolari. Podiumul este completat de Bernard Arnault, șef al conglomeratului de produse de lux francez LVMH, cu 158 de miliarde de dolari.

Cea mai bogată femeie din lume este Françoise Bettencourt Meyers, moștenitoarea imperiului LțOreal, care deține împreună cu familia sa o avere de 74,8 miliarde de dolari.

Topul miliardarilor include anul acesta 2.668 de persoane, comparativ cu 2.755 anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Vedetele de la Hollywood care folosesc mașini electrice și modelele pe care le preferă

Foto: Profimedia Images