Rihanna a devenit oficial miliardară și ocupă primul loc în topul celor mai bogate cântărețe

De: Ana Obretin / 05.08.2021, 10:35
Rihanna a devenit oficial miliardară și ocupă primul loc în topul celor mai bogate cântărețe

Rihanna a devenit oficial miliardară și ocupă primul loc în topul celor mai bogate cântărețe din lume. De asemenea, ocupă al doilea loc în topul celor mai bogate femei din showbiz, după vedeta TV Oprah Winfrey, care are o avere de 2,7 miliarde de dolari.

Artista originară din Barbados, în vârstă de 33 de ani, are o avere de 1,7 miliarde de dolari, însă mare pare din sumă a fost generată nu de muzică, ci de afacerile sale în domeniile cosmeticelor și modei.

O parte din averea sa, respectiv 1,4 miliarde de dolari, a fost obținută din cele 50 de procente deținute în compania de produse cosmetice Fenty Beauty, potrivit Forbes. Restul provine din acțiunile deținute în compania de lenjerie intimă Savage x Fenty (270 de milioane de dolari) și din actorie și muzică. Brandul Fenty este deținut în proporție de 50% de grupul de produse de lux francez LVMH. 

Robyn Rihanna Fenty a devenit celebră pe scena muzicală internațională în 2003. Deși vânzările de albume și turneele au contribuit semnificativ la averea ei, talentul antreprenorial a fost cel care a catapultat-o ​​printre miliardarii lumii. Lansat în septembrie 2017 cu scopul de a promova incluziunea, brandul Fenty Beauty oferp produse de machiaj pentru zeci de tonuri de piele diferite.

În pofida faptului că nu a lansat niciun album din 2016, cântăreața se bucură de o influență uriașă în mediul online, cu peste 100 de milioane de admiratori pe Instagram și Twitter.

CITEȘTE ȘI: Kanye West, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat  

Ce sfaturi de carieră ne dau celebrităţile? Iată ce spun Victoria Beckham, Rihanna, Lady Gaga şi alte nume grele

Foto: Profimedia Images