Blue Ivy, fiica lui Beyonce, este oficial cea mai tânără câștigătoare la MTV Video Music Awards

De: Ana Obretin / 14.09.2021, 15:02
Blue Ivy, fiica lui Beyonce, este oficial cea mai tânără câștigătoare la MTV Video Music Awards

Blue Ivy, fiica lui Beyoncé și a lui Jay-Z, a devenit oficial cel mai tânăr câștigător la gala MTV Video Music Awards, unde clipul „Brown Skin Girl”, interpretat cu mama sa, a fost recompensat pentru cea mai bună imagine.

Cele două împart premiul primit la gala de duminică seară cu colaboratorii Wizkid și SAINt JHN. Celelalte clipuri nominalizate pentru cea mai bună imagine au fost „Therefore I Am”, al lui Billie Eilish, „Shame Shame”, al trupei Foo Fighters, „Holy”, al lui Justin Bieber și Chance The Rapper, „911”, al lui Lady Gaga, și „Solar Energy”, al lui Lorde. 

Videoclipul „Brown Skin Girl”, una dintre piesele de pe albumul care a însoțit filmul „Lion King”, „Lion King: The Gift”, lansat de Beyoncé, a fost publicat pe YouTube în august 2020, după ce anterior fusese disponibil doar abonaților Disney +., potrivit People.

În videoclip, Beyonce, deținătoare a 28 de premii Grammy, și-a distribuit prietene celebre, printre care Naomi Campbell, Lupita Nyong’o și fosta ei colegă din trupa Destiny’s Child Kelly Rowland, pentru a cânta despre frumusețea oamenilor de culoare, alături de fiica ei.

La începutul acestui an, Blue Ivy a câștigat și primul său premiu Grammy, pentru aceeași piesă. Fetița de 9 ani a devenit astfel a doua cea mai tânără artistă care a câștigat vreodată un premiu Grammy, după Leah Peasall, care avea 8 ani când a fost distinsă pentru munca ei la coloana sonoră a filmului „O Brother, Where Art Thou?”. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Cele mai bune videoclipuri muzicale din 2020

Incredibil cum arătau vedetele înainte să fie faimoase!

Beyonce, alături de fiica ei, în cel mai nou videoclip!

Foto: Profimedia Images