Beyonce lansează un nou album și face destăinuiri personale

De: Ana Obretin / 12.08.2021, 13:08
Beyonce lansează un nou album și face destăinuiri personale

Beyonce a anunțat în timpul unui interviu că va reveni în curând pe scena muzicală cu un al șaptelea album de studio. Starul, care va împlini 40 de ani pe 4 septembrie, a vorbit cu aceeași ocazie și despre sănătatea ei mintală și despre „pacea sa interioară”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Interviul exclusiv a fost acordat revistei Harper’s Bazaar. Beyonce a mai dezvăluit că a lucrat la înregistrarea acestui album timp de un an și jumătate, confirmând zvonurile care existau deja: „Da, vor fi melodii noi!”

„Uneori îmi ia un an să caut singură mii de sunete pentru hitul potrivit. Un refren poate fi alcătuit din 200 de armonii împletite. Nu este nimic mai puternic decât dragostea, pasiunea și eliberarea pe care le simt într-un studio de înregistrări. După 31 de ani, munca în domeniul muzicii mi se pare la fel de interesantă ca atunci când am început, la 9 ani”, a spus artista.

„Mintea și corpul meu: acestea sunt lucrurile pe care mă concentrez”, a declarat mama lui Blue Ivy, Rumi și Sir, care a profitat și de această ocazie pentru a face mărturisiri despre sănătatea mintală și relația cu corpul ei. Beyoncé a explicat: „Înainte, petreceam prea mult timp urmând cure de slăbire, acum învăț să rup acest ciclu de mâncare proastă și neglijare”. „Sănătatea mea, modul în care mă simt când mă trezesc dimineața, pacea mea interioară, de câte ori zâmbesc, cu ce îmi hrănesc mintea și corpul: acestea sunt lucrurile pe care mă oncentrez „, a mai spus Beyonce.

Artista spune că nu a fost întotdeauna ușor. „Cred că, la fel ca multe femei, am simțit presiunea de a deveni coloana vertebrală a familiei și a afacerii mele. Nu mi-am dat seama cât de mult acest stres mi-a afectat sănătatea și bunăstarea fizică”, a povestit aceasta. Ea a adăugat: „Poate fi ușor să te pierzi foarte repede în această industrie. Ea îți ia sufletul și lumina, apoi te scuipă ” și „Nu am făcut întotdeauna o prioritate din persoana mea: m-am luptat cu insomnia, pentru că am petrecut mai mult de jumătate din viață în turneu, am luptat pentru sănătatea mea și intimitatea mea! „.

Beyonce, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z, a concluzionat: „Sănătate mintală înseamnă și să ai grijă de tine. Să ții cont de energia corpului său și de semnele subtile pe care ți le transmite. Corpul nostru ne spune tot ce trebuie să știm, dar trebuie să învățăm să-l ascultăm”, a mai spus Beyonce. 

Cel mai recent album de studio al lui Beyonce este „Lemonade” și  fost lansat în 2016.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Aniston, Beyonce, Chrissy Teigen – rețete de salate de vară preferate de vedete

Jay-Z a finalizat vânzarea platformei de streaming muzical Tidal către cofondatorul Twitter Jack Dorsey

Beyoncé şi Jay-Z, investitie de 2,6 milioane de dolari

Jay-Z şi-a lansat propriul serviciu de streaming muzical, Tidal

Foto: Profimedia Images