“Bond Girl” Tanya Roberts, anunțată din greșeală ca decedată de spitalul unde era internată

De: Ana Obretin / 04.01.2021, 09:13
“Bond Girl” Tanya Roberts, anunțată din greșeală ca decedată de spitalul unde era internată

Actrița și producătoarea americană Tanya Roberts, celebră pentru rolul “Bond Girl” jucat în “Perspectiva unei crime/ A View To Kill”, lansat în 1985, este în viață, deși în stare extrem de gravă.  

Purtătorul ei de cuvânt a declarat pentru Variety că, deși soțul acesteia, Lance O’Brien, a fost informat inițial, duminică seară, că a murit, reprezentanții spitalului unde actrița era internată au revenit câteva ore mai târziu pentru a-i spune că este în viață.

Actrița și-a plimbat câinii în ajunul Crăciunului, iar, la întoarcerea acasă, și-a pierdut cunoștința, a declarat purtătorul ei de cuvânt, anterior, pentru TMZ. Roberts a fost transportată la spital, dar nu și-a mai recăpătat cunoștința. Actrița nu era cunoscută cu vreo afecțiune în zilele care au precedat acest incident.

Născută Victoria Leigh Blum, Roberts și-a început cariera ca model și a apărut în reclame TV și în Playboy, înainte să debuteze ca actriță în 1975, în horrorul “Forced Entry”. A mai jucat în filme ca “Racquet” (1977) și “The Beastmaster” (1982), dar și în serialul TV “Charlie’s Angels”.

Cel mai notabil rol al lui Roberts a fost însă cel de „Bond Girl” din “A View to a Kill”, ultimul în care actorul Roger Moore a jucat rolul lui James Bond. Roberts a jucat rolul lui Stacey Sutton, un geolog american care devine ținta personajului negativ Max Zorin, interpretat de Christopher Walken.

De asemenea, Tanya Roberts a jucat rolul Midge Pinciotti în serialul de succes “That ’70’s Show”, în care au mai apărut Mila Kunis și Ashton Kutcher.

CITEȘTE ȘI: „Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021 

MGM, compania care deține drepturile pentru “James Bond”, scoasă la vânzare

FOTO: Profimedia