„No Time to Die”, cel mai recent film din seria „Bond”, rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 12.10.2021, 07:58
„No Time to Die”, cel mai recent film din seria „Bond”, rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

„No Time to Die/Nu e vreme de murit”, cel mai recent film din seria „Bond” rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 589.427 de lei.

„No Time To Die” a fost cel mai aşteptat film din seria James Bond, a fost lansat după o amânare de 18 luni provocată de pandemie și este filmul în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul celebrului spion, după 16 ani în care l-a întruchipat.

Acțiunea din ”No Time to Die/Nu e vreme de murit” are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj și îi cere ajutorul. Deodată, o misiune aparent simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una cu mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o nouă tehnologie de luptă ce poate avea efecte devastatoare asupra omenirii.

Pe locul doi, cu încasări de 142.185 de lei se află în această săptămână ”The Addams Family 2”, cu încasări de 10 milioane de dolari. În această continuare a animației din 2019, Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei. Pentru a-și reclădi legăturile de familie, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

Pe loculal treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 54.286 de lei se află ”The Boss Baby: Afaceri de familie‟. Frații Templeton – Tim și Boss Baby Ted – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reuneasca din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești mai are în componență „Luca”  (35.130 lei), „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (34.097 de lei), “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton (26.904 lei), „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (21.543 lei)„Malingnant-Încarnarea răului‟, cu încasări de 9.623 de lei, „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell” (9.618 lei) și „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, de Shawn Levy (9.092 lei).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „No Time to Die” a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării