Animația „Luca”, pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul premierei

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2021, 06:32
Animația „Luca”, pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul premierei

„Luca”, o animație marca Disney Pixar, a avut în weekendul premierei în cinematografele românești încasări de 697.074 de lei.

Luca”, un nou film original produs de Studiourile Disney Pixar este o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o aventură de neuitat care le schimbă viața protagoniștilor – doi simpatici monștri marini adolescenți.

În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul. Pe numele lui Luca, el împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea revelării unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini dintr-o altă lume aflată dincolo de suprafața apei.

Locul doi a fost ocupat de premiantul săptămânii trecute, filmul “Black Widow/ Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători (Avengers), Natasha Romanoff, interpretată de Scarlett Johansson. Aventura supereroinei Disney și Marvel a avut încasări de 438.244 de lei. 

În acest film, Natasha Romanoff este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei. Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față consecințelor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

Pe locul trei, cu încasări de 386.954 de lei s-a situat „Furios și iute 9/ Fast & Furious 9”. Filmul spune povestea lui Dom Toretto, care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. Acum însă, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor‟ (176.306 lei), „Space Jam: O nouă eră‟ (156.283 lei), „Raya și ultimul dragon‟ (54.305 lei),  „Jaful secolului‟ (51.365 lei), Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului‟ (37.087 lei), „Spiral: Următorul capitol Saw‟ (31.558 lei) și „Milkshake exploziv‟ (30.477 lei).

Foto: Forum Film România

CITEȘTE ȘI: Festivalul de animație de la Annecy: „Flee” – Cristal Award, „Călătoria fantastică a Maronei”, de Anca Damian, premiu special