„Fast & Furious 9” s-a situat pe prima poziție și în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 29.06.2021, 11:28

„Fast & Furious 9‟ este pe primul loc în box office-ul românesc,  cu încasări uriașe, de 2.975.764 de lei. Filmul a doborât un nou record de vânzări și în cinematografele americane, cu 70 de milioane de dolari.

Filmul spune povestea lui Dom Toretto, care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. Acum însă, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi pus la încercare mai mult ca niciodată.

Box office-ul românesc are pe locul doi, la distanță semnificativă la capitolul încasări, animația „Raya și ultimul dragon‟, cu 155.263 lei.

Cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce pacea și unitatea în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra, sperând că superputerile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai una de căutare, ci și una inițiatică importantă.

Podiumul este completat de „Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului‟, fostul loc 1 de săptămâna trecută, cu 148.149 lei încasări.

Topul 10 al lungmetrajelor care au generat cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Altarul‟ (115.568 lei), „Bigfoot Junior 2‟ (104.858 lei), „Peter Iepuraşul: Fugit de acasă‟ (80.668 lei), „Cruella‟ (76.680 lei), „Fără zgomot 2‟ (69.738 lei), „Trăind printre demoni: E mâna diavolului‟ (58.657 lei) și „Godzilla vs. Kong‟ (51.889 lei).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Fast & Furious 9‟, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu un record de încasări