„The Hitman’s Wife’s Bodyguard“, pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 21.06.2021, 06:38
„The Hitman's Wife's Bodyguard“, pe primul loc în box office-ul nord-american

Premiera „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“  cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson și Salma Hayek a fost pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu 11,7 milioane de dolari încasări. Cuplul ciudat și letal – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întoarce cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

Liderul săptămânii trecute, „Fără Zgomot 2/ A Quiet Place Part II”, al lui John Krasinski, care a înregistrat cel mai bun debut în box office-ul nord-american de la izbucnirea pandemiei, cu încasări de 48,4 milioane de dolari, a coborât pe locul al doilea cu încasări de 9,4 milioane de dolari. Pelicula a stabilit un nou record, fiind prima lansată de la debutul pandemiei care a trecut pragul de încasări de 100 de milioane de dolari. Podiumul este completat de către animația „Peter Iepuraşul: Fugit de acasă”, regizată de Will Gluck, cu încasări de 6,1 milioane de dolari.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” (5,2 milioane de dolari), „Cruella” (5,1 milioane de dolari), „In the Heights”, ocupantul locului doi sătpmâna trecută (4,2 milioane de dolari), „Spirit Untamed” (1,6 milioane de dolari), „12 Mighty Orphans” (870.162 de dolari), „The House Next Door: Meet the Blacks 2” (604.000 de dolari) și „Wrath of Man” (448.000 de dolari).

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Filmul „A Quiet Place Part II” este din nou lider al box office-ului nord-american