„Fast & Furious 9‟, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu un record de încasări

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2021, 06:29
„Fast & Furious 9‟, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu un record de încasări

După multe amânări pe parcursul unui an și jumătate, „Fast & Furious 9”  a obținut încasări de 70 de milioane de dolari din 4.179 de locații nord-americane unde a rulat în primul weekend de la lansare. Aceasta este de departe cea mai mare cifră pentru un film la box-office-ul american, nu doar de la debutul pandemiei, ci de la „Star Wars: The Rise of Skywalker” din 2019.

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. Acum însă, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi pus la încercare mai mult ca niciodată.

„Fără Zgomot 2/ A Quiet Place Part II”, al lui John Krasinski, care a înregistrat cel mai bun debut în box office-ul nord-american de la izbucnirea pandemiei, cu încasări de 48,4 milioane de dolari, este pe locul al doilea cu 6,2 milioane de dolari. Pelicula a stabilit un nou record, fiind prima lansată de la debutul pandemiei care a trecut pragul de încasări de 100 de milioane de dolari.  Podiumul este completat de fostul loc 1 de săptămâna trecută, „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“, cu încasări de 4,87 milioane de dolari, în scădere cu 57,2% față de săptămâna precedentă.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Peter Iepuraşul: Fugit de acasă”, regizată de Will Gluck, cu încasări de 4,85 milioane de dolari, „Cruella (3,72 milioane de dolari), „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” (2,92milioane de dolari), „In the Heights”, (2,23 milioane de dolari), „Spirit Untamed” (1,03 milioane de dolari), „12 Mighty Orphans” (591.917 de dolari) și „Nobody” (560.000), care a urcat spectaculos de pe locul 22 unde se afla săptămâna trecută.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“, pe primul loc în box office-ul nord-american