“Black Widow”, cu Scarlett Johansson, în cinematografele românești din 9 iulie

De: Ana Obretin / 01.07.2021, 17:55
“Black Widow”, cu Scarlett Johansson, în cinematografele românești din 9 iulie

Lungmetrajul “Black Widow/ Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători (Avengers), Natasha Romanoff, interpretată de Scarlett Johansson, va avea premiera în cinematografele românești pe 9 iulie.

Thrillerul de acțiune marca Marvel o prezintă pe Natasha Romanoff, care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei. Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față consecințelor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger, potrivit unui comunicat remis Apropo de distribuitori.

“Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson. “Cum am mai jucat acest personaj  în ultimii ani, am vrut sa ma asigur că rolul va genera satisfacție și pentru mine și pentru fani”, mai spune actrița.

Personajul Natasha Romanoff a apărut prima dată în filmul “Iron Man 2”, lansat în 2010.

De la debutul său, Natasha Romanoff a apărut în șase filme Marvel: “The Avengers”, “Captain America: The Winter Soldier”, “Avengers: Age of Ultron”, “Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity War” și “Avengers: Endgame.”

Acțiunea din “Black Widow” se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de cea din “Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. “Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar, când primește șansa să o ia de la capăt, își dă seama că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune coproducătorul Brian Chapek.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow” îi are în ditribuție pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina). Regia este semnată de Cate Shortland, iar producător este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alături de Jac Schaeffer și Ned Benson.

“Black Widow” este distribuit de Forum Film România.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

Primele imagini din „Eternals” și titlul continuării „Black Panther”, dezvăluite de Marvel

Foto: Forum Film România