Brad Pitt nu mai este singur. Cu cine are o relație amoroasă

De: Nicoleta Lepădatu / 28.01.2022, 11:04
Brad Pitt nu mai este singur. Cu cine are o relație amoroasă

Într-adevăr, ar exista o nouă femeie în viața lui Brad Pitt și, nu, nu este Jennifer Aniston. În iulie anul trecut, s-a zvonit că actorul nu mai era singur și se întâlnea în secret cu cântăreața suedeză Lykke Li. Fără nicio confirmare, de niciun fel.

Totuși, a fost suficient pentru a da naștere la o mulțime de speculații legate de numărul impresionant de legături amoroase – rar dovedit – care i se atribuie actorului o dată la trei luni de când s-a despărțit de Angelina Jolie în septembrie 2016 (iar divorțul lor încă nu a fost pronunțat oficial).

Brad Pitt și Lykke Li sunt vecini și au foarte multe lucruri în comun

Zvonurile legate de relația lui Brad Pitt cu Lykke Li au încetat la fel de brusc precum au început.  Șase luni mai târziu, publicația The Sun scrie că zvonurile ar fi adevărate și că Brad Pitt, 58 de ani, și Lykke Li, 35 de ani (și mama unui copil pe nume Dion), ar avea într-adevăr o relație, dar încearcă din răsputeri să o țină departe de privirile indiscrete și de obiectivele paparazzilor.

Ceea ce ar face lucrurile mai ușoare este faptul că Brad și Lykke sunt vecini, locuind la câteva străzi unul de celălalt, pe partea din Los Feliz, unul dintre cartierele de lux din Los Angeles. Sursa publicației care a dat informația spune că încă nu există nimic „oficial”, dar lui Brad și Lykke le place să petreacă timpul împreună și că au foarte multe lucruri în comun.

Potrivit apropiaților lui Brad Pitt, acesta o cunoaște pe Lykke de câțiva ani, dar nu este nimic romantic între ei. Nu se mai văzuseră de doi ani.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt va redeschide studioul de înregistrări legendar de pe proprietatea sa din Franța, unde Pink Floyd a lucrat la „The Wall”

Brad Pitt lucrează la un film despre cursele de mașini împreună cu starul F1 Lewis Hamilton

Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite